31 augustus 2010

Mode en Design 'Boven Tafel' in het Museum het Valkhof in Nijmegen

11 september - 12.00 u - 22.00 u
12 september - 12.00 u - 17.00 u

Stichting Mode & Design zal zich tijdens het Uitfestival gaan presteren op een van de meest vooraanstaande plekken voor kunst en cultuur in Nijmegen: Het Museum het Valkhof.

Boven Tafel
In het Museum het Valkhof kan er tijdens het Uitfestival plaats genomen worden aan een tien meter lange tafel, waarboven designvoorwerpen hangen aan zijden draden. Op de tafel ligt een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen tafelkleed, waar op zaterdag avond aan gedineerd zal worden.
Een film, geprojecteerd in het Museum, zal beelden laten zien, waarbij de makers hun objecten, hun werkomgeving en zichzelf tonen.

15x15 voor 15,-
Speciaal ter promotie van de nieuwe Stichting Mode & Design, heeft de stichting ontwerpers gevraagd een designproduct te ontwerpen dat past in een doosje van 15 bij 15 cm, met een speciale verkoopprijs van 15 euro. Een prachtig kadootje, waarmee design voor iedereen binnen handbereik ligt. De doosjes zullen gedurende een maand in de Museumwinkel te koop zijn.

Diner Boven Tafel Op Papier
Op zaterdagavond vindt er een speciaal diner plaats, het tafellinnen zal vervangen worden door een speciaal ontworpen papieren versie, en er zal mogelijkheid zijn om speciaal fooddesign in de vorm van fingerfood te nuttigen. Wees er op tijd bij voor het diner. Er kan niet gereserveerd worden, maar op is op.

Gratis entree

Locatie:
Museum het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen
www.museumhetvalkhof.nl